Musiker i Sønderborg – artikel i Jyske Vestkysten

Jyske Vestkysten var forbi forleden til en snak om livet som musiker i Sønderborg. Vi talte om alt fra min opvækst og mine første betalte optrædener som 15 årig på bar i Flensborg og hen til livet som professionel musiker, ægtemand og familiefar. Og selvom der ikke var så meget Sex, Drugs & Rock’n’Roll, som journalisten havde regnet med, så kom der alligevel en fin artikel ud af det, der opsummerer en del af min musikalske rejse igennem de sidste 20 år.

Du kan læse artiklen her.

Musiker i Sønderborg

Book musiker i Sønderborg

Er du på udkig efter en god musiker i Sønderborg til et bryllup eller andet arrangement? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig. Med base i Sønderborg kan bookes i hele landet samt i det nordlige Tyskland. Min stil er afdæmpet akustisk feel-good musik med spansk guitar og sang, som leveres med høj professionalitet, teknisk formåen og stor indlevelse. 

Mit repertoire skaber et stilfuldt musikalsk bagtæppe til virksomheds- og bryllupsreceptioner samt andre mere afdæmpede lejligheder. Overalt hvor der både skal være mulighed for at tale sammen og nyde musikken. Du er altid velkommen til at sende mig en uforpligtende forespørgsel, som jeg vil besvare hurtigst muligt. 

Hør musikken, læs anmeldelser og kontakt Sanger til Bryllup nederst på siden her

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *