Julemusik med stil

It’s the most wonderful time of the year…  Julen nærmer sig med hastige skridt. For Sanger til Bryllup er det blevet tid til at fylde gader og stræder, cafeer og hoteller med julestemning… Og sød musik for ørerne. For ingen jul uden White Christmas, Driving Home for Christmas, Chestnuts Roasting on an Open Fire, Santa Claus Is Coming to Town, Winter Wonderland og alle de andre mere eller mindre jazzede klassikere fra den amerikanske sangskat.  

Julemusik til dit arrangement

Jakkesættet er skiftet ud med den varme julesweater, jazz-akkorderne på guitar er blevet genopfrisket. Og Sanger til Bryllup er klar til at croone julen ind i bedste Frank Sinatra, Nat King Cole og Bing Crosby stil. Som altid tager jeg ud med spansk guitar og sang. Og mit repertoire lyder af gløgg og julehygge og passer til julen som rom til rosiner. Og lytter man godt efter, kan man næsten høre kastanjerne i ilden. 

Live musik til dit julearrangement

Har du behov for god musik til et julearrangement i privaten eller i virksomheden? Så kan jeg selvfølgelig også bookes til det. Du kan også følge med i min kalender og kigge forbi til en af mine offentlige koncerter. Ved korte arrangementer spiller jeg normalt udelukkende julesange, hvis det ønskes. Og ved længere arrangementer, fx til jule-receptioner for virksomheder, blander jeg typisk repertoiret med andre nummer i samme stil. Der er lagt i ovnen til nogle hyggelige timer, når Sanger til Bryllup crooner julen ind.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på julemusik til dit arrangement. 

Du kan kontakte mig nederst på siden her. 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.