Musik til bryllup i 2023

Jeg er i fuld gang med at booke musik til bryllup i 2023. Kalenderen begynder så småt at blive fyldt, men der er heldigvis stadig en del ledige datoer, der venter på forelskede brudepar. Jeg optræder som sanger til bryllup i hele landet samt i det nordlige Tyskland og har stor erfaring i at levere livemusik skræddersyet til mine kunders ønsker og behov. Uanset om du skal giftes i kirke, på en badebro eller helt ude i skoven, så leverer jeg musikken med mit mobile, batteridrevne setup. Jeg har et stort repertoire af nyere og ældre romantiske sange, og hvis det ønskes, kan jeg også lære sange til lejligheden.

Sanger til Bryllup i kirken

Mulighederne er mange, og det er dine og jeres ønsker, der driver værket. Jeg har spillet til rigtig mange bryllupper de sidste fem år og har fået masser af positive tilbagemeldinger på diverse bookingsider, bl.a. på eventzonen, hvor jeg har nitten 5-stjernede anmeldelser ud af nitten mulige. Men jeg har også erfaring fra alt lige fra badehoteller på Bornholm til luksushoteller i Tyskland og fra apresski i Østrig og hen til strandbarer ved Vesterhavet. Du er velkommen til at tage et kig og lade dig inspirere. Jeg kan både kontaktes på Eventzonen.dk og nederst på siden her: SangerTilBryllup.dk.
Jesper Westergaard, guitarist fra Sønderborg

Jeg elsker at spille musik til bryllup og glæder mig allerede til at levere soundtracket til nogle romantiske timer for glade brudepar og familier rundt omkring i landet. Skal I være ét af dem?

Sanger til bryllup i kirken i Flensborg

Så send mig en besked med din uforpligtende forespørgsel og book musik til bryllup i 2023 på SangerTilBryllup.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *