Husmusiker på luksushotel i Tyskland

Som musiker føler jeg mig på mange måder privilegeret. Jeg får løn for at tage rundt til lækre steder, hvor andre mennesker betaler penge for at tage hen. Og ja, selvfølgelig er jeg på arbejde, mens andre kan slappe af, men på den anden side så nyder jeg også det, jeg gør. Og er jeg på hotel eller bar, så er jeg det egentlig også helst med en guitar i hånden. Af samme grund takkede jeg da også ja, da jeg fik tilbudt at sidde som husmusiker på luksushotel i Tyskland forleden. Hotellet hedder A-Rosa og ligger på Sild.

Musik på luksushotel
Hotellet

Tysklands luksus-ø lige rundt om hjørnet

Nu har jeg efterhånden været afsted nogle gange, og det er altid sjovt at være på Sild. Og på sin vis er det lidt som at træde ind i en anden verden. Turen med færgen tager kun ca 40 min fra Rømø, men stemningen på de to øer er næsten så forskellige, som den kunne være. Jeg elsker Rømø, og vi har selv haft sommerhus der i min barndom, så jeg har mange gode minder derfra. Men er man til virkelig god mad, lækre hoteller og et vanvittigt højt serviceniveau, så er Sild stedet. 

Live musik på terrassen
Live musik på terrassen

“Don’t mind if I do…”

Når jeg optræder på øen er jeg typisk booket i en lille uges tid ad gangen, hvor jeg spiller i baren eller på terrassen hver aften. Og idet man ikke kan tage hjem om aftenen, så betyder det, at man bor på hotellet. Og ja, det må man jo så tage med. Heldigvis er A-Rosa Sylt et mega lækkert sted, og selvom jeg også har spillet på mange fine hoteller på Bornholm og andre steder herhjemme, så virker det på mig som om servicen bare er på et andet niveau.  

Why not?
Why not?

Når man ankomme til hotellet venter der en page udenfor og tager imod jakkesæt, guitar og bagage, mens man får stukket et glas champagne i hånden. Da jeg efterfølgende kommer op på mit værelse er bagage og guitar der allerede, og jakkesættet hænger allerede i skabet. Så er det altså lidt sjovt at være musiker. Men det værste er, at man bliver vant til det… For da jeg kommer hjem og tager på min yndlingsrestaurant i Sønderborg, synes jeg pludselig betjeningen er elendig, selvom den sikkert er, som den altid er… Heldigvis er man akklimatiseret efter et par dage og kan igen fungere normalt… 😉 Ønsker du at høre mig på Sild eller et andet offentligt sted? Så annoncerer jeg det i kalenderen på min generelle musikerside

Aftenens kontor
Aftenens kontor

Live musik på luksushotel eller til din havefest…

Jeg elsker at spille god musik for søde mennesker, uanset om det er i super eksklusive eller mere minimalistiske rammer. Tøv derfor ikke med at kontakte mig, hvis du har behov for god live musik. Sanger til Bryllup kan selvfølgelig bookes som musiker til bryllup, men også til andre arrangementer samt som live musik på hoteller, cafeer, restauranter – you name it. 

Hør musikken, læs anmeldelser og kontakt mig med netop din forespørgsel. 

Du kan kontakte mig på SangerTilBryllup.dk

  

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *