Sanger Til Bryllup i kirken i Flensborg

I lørdags havde jeg fornøjelsen at spille til Matthias og Verenas bryllup i kirken i dejlige Flensborg. Det er altid en fornøjelse at komme til Flensborg, og på en måde er det lidt som at komme hjem. For det var netop i Flensborg, at jeg som 15-årig havde mine første betalte spillejobs. Det var på baren Cafe Kult i et af de historiske huse på havnen, som brændte ned til bunden lige efter årtusindskiftet, og som i dag er blevet genopbygget som del af Hotel Flensburg Hafen. 

Kirken er pyntet op i Flensborg

Nå, men Sanger Til Bryllup var hyret til at levere den musikalske underlægning til ceremonien. Kirken var virkelig pyntet flot op, og stemningen var hyggelig og afslappet, men det var tydeligt at mærke, at alle gjorde deres for, at det skulle blive en uforglemmelig dag for parret. Jeg spillede Elton Johns Your Song, da bruden kom ind, efterfulgt af Ain’t No Mountain High Enough midt inde i ceremonien og Bryan Adams Heaven, da brud og gom havde sagt ja til hinanden. Og ja, der var både tårer, kys smil og alt hvad der ellers hører til 🙂 

Sanger til Bryllup klar til at spille

Sanger til Bryllup i kirken med nyt anlæg!

For mig var der lidt ekstra nerver på den dag, idet jeg havde mit nye batteridrevne LD Systems anlæg med ud for første gang, og der ikke rigtig mulighed for at lave lydprøve. Heldigvis gik det forrygende, og der var mange, der kom op og kommenterede den gode lyd efterfølgende. Glæder mig allerede til at have det med på fremtidige bryllupsjobs.  

Skønt at synge på begge sider af grænsen

Selve bookingen havde jeg fået gennem Eventpeppers.de, som jeg spiller mange af mine jobs i Tyskland igennem. Og som barn af grænselandet nyder jeg virkelig at spille på begge sider af grænsen. Og den tyske punktlighed fejler da heller ikke noget, for det tog kun lige godt 24 timer, inden Matthias og Verena havde anmeldt min optræden til deres bryllup.

Hvor mange stjerner blev det til? Det kan du se på min profil på Eventpeppers.de

Ønsker du at booke Sanger til bryllup i kirken, til receptionen eller til en kombination af begge dele? Så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt mig nederst på siden her.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *